Panourile publicitare si copertinele sunt realizate din structuri metalice, cu un afisaj din tabla, komatex, poliplan, alucobond sau din alte materiale, care apoi sunt personalizate cu autocolante printate color sau sunt decupate pe contur la cutter-plotte. Cateva exemple de panouri publicitare bucuresti si copertine sunt prezentate mai jos:

  • panouri din cadru metalic si tabla: – sunt realizate din structuri metalice ce sunt vopsite in camp electronic, avand un afisaj din tyabla zincata sau decapata, personalizate cu autocolante printate in policromie sau decupate pe contur la cutter-plotter. Pe panouri se pot aplica de asemenea si litere volumetrice sau elemente volumetrice din komatex sau din polistiren extrudat.
  • panouri din poliplan tensionat pe rama metalica sunt panourile publicitare care prezinta una sau mai nulte fete de afisaj si sunt realizate din poliplan tensionat pe cadru metalic. Prinderea afisajului se face cu nituri pop, cu cordelina sau suruburi autoforante. Uneori poliplanul necesita intaritura si capse, iar personalizarea se face cu autocolante speciale sau print in policromie direct pe poliplan.
  • panouri din plastic, tabla sau lemn: – pot fi confectionate si in acest caz panouri cu suport de plastic, tabla zincata sau lemn si sunt personalizate cu autocolante taiate pe contur, pe folii imprimate autdoor sau cu sigle si litere volumetrice.
  • copertine si prelate publicitare: – si ele sunt realizate din structuri metalice, ce sunt placate cu policarbonat sau poliplan cu insertie de carbon tensionat, iar personalizarea lor se face cu folii autocolante decupate pe contur sau printate.
  • sisteme expozitionale si de afisaj

Toate acestea au un rol important in productia publicitara bucuresti, insemnand un cumul de procedee si tehnici ce sunt insumate intr-o imagine unitara.