Cibi Publicom va prezinta in acest articol cateva caracteristici ale firmelor luminoase, acestea reprezentand si ele un produs publicitar de o mare exceptie.

Firmele luminoase sunt de mai multe tipuri si anume: firme luminoase realizate din dibond, firme luminoase cu tub spectral, firme luminoase pro light. Pe piata romaneasca exista firme de productie publicitara profesioniste asa cum este si firma CIBI PUBLICOM care realizeaza firme luminoase cu un mare impact vizual, firme care aduc succesul afacerii dumneavoastra  si care devin foarte cunoscute.

Firme Luminoase BucurestiCibi Publicom va pune la dispozitie firme luminoase din dibond, de o foarte buna calitate, ce prezinta o foarte buna rezistenta si un mare impact vizual asupra trecatorilor. Alucobondul este foarte folosit in productia publicitara, fiind un material conceput in mod special pentru acest domeniu de activitate. Acest tip de material poate sa fie frezat sau decupat, are doua fete din aluminiu, la mijloc prezinta polietilena si poate sa aiba un efect destul de impresionant.

Cibi Publicom creaza firme luminoase Bucuresti din dibond, un material care are capacitatea de a reda un deosebit impact vizual, specific reclamelor luminoase. Caracteristicile acestora sunt: atat fata cat si lateralele sunt din alucobond; decuparea se realizeaza in mod computerizat; iluminarea se realizeaza cu module led si cu tuburi neon,etc.

Firmele luminoase cu tub spectral sunt cele mai de impact metode de promovare in special pe timpul noptii, avand o lumina foarte intensa ce capteaza imediat atentia si privirea trecatorilor. Caracteristici: exista o gama variata de grosimi si de culori; modelarea se realizeaza in mod manual dupa un sablon computerizat; au un deosebit impact luminos pe timp de noapte; etc.

Firmele luminoase de tip Pro Light sunt iluminate prin intermediul ledurilor si au un efect vizual spectaculos in zona gravata. Prezinta urmatoarele caracteristici: sunt personalizate sub orice forma dorita; se pot decupa si grava in mod computerizat; iluminarea se face prin leduri; pot exista o multime de culori; personalizarea se face prin intermediul autocolantului translucent; etc.