Despre Noi

Cibi Publicom reprezinta o firma de productie publicitara din orasul Bucuresti, cu o echipa cu minim 12 ani de experienta.

Cibi Publicom este o companie care ofera o gama larga de servicii de productie publicitara (firme luminoase, casete luminoase, panouri publicitare, litere volumetrice, totemuri, rooftop-uri publicitare, prolight, mesh si autocolant, gravura si placute, placari cu alucobond si dibond, autorizatii firme luminoase), alaturi de o echipa profesionista, care gaseste solutii ideale, pe care le pune in practica si care este mereu pregatita sa satisfaca cerintele cele mai exigente, pentru ca, afacerea dumneavoastra sa devina una reusita si de un mare succes.

Alaturi de intreaga echipa, propunem mereu solutii si lucrari originale si apoi le redam material, pentru ca intreaga frumusete a ideilor care sunt propuse, sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Cibi Publicom dispune de materiale de ultima generatie si de cea mai buna calitate, iar intreaga echipa, trateaza fiecare proiect cu maxima seriozitate si profesionalism, astfel incat, imaginea companiei pe care doriti sa o promovati, sa fie una de impact si inedita.

CIBI PUBLICOM

Serviciile noastre

Productie Publicitara Bucuresti – Autorizatii pentru firme luminoase
casete-luminoase-bucuresti

Casete luminoase Bucuresti

Casetele luminoase sunt de diferite dimensiuni, forme, culori si decoratiuni. Casetele luminoase pot fi realizate din profile plastice sau metalice cu inchideri din pvc, poliplan, plexiglass, profile acrilice si altele.
litere-volumetrice-bucuresti

Litere volumetrice Bucuresti

Literele volumetrice pot fi confectionate din plexiglass, pvc, tabla, inox sau o combinatie din aceste materiale. Literele volumetrice pot fi luminoase sau neluminoase. Iluminarea se poate face cu led-uri, tuburi cu descarcare in gaz spectral.
Totemuri Luminoase Bucuresti

Totemuri luminoase Bucuresti

Totemurile luminoase se pot realiza pe structura metalica, otel, bond, profile de aluminiu, plexiglass sau o combinatie din acestea, luminoase sau neluminoase, personalizate in functie de grafica aleasa de catre client.
Panouri-publicitare-Bucuresti

Panouri publicitare Bucuresti

Fabricarea panourilor publicitare se face din otel, aluminiu, plexiglass, profile sau alte materiale in functie de dimensiuni si forme de la cele mai mici pana la unipoluri personalizate la cerinta clientului.
Rooftop-uri-Publicitare-Bucuresti

Rooftopuri publicitare Bucuresti

Rooftop-urile sunt obiecte de mari dimensiuni amplasate pe cladiri avand un mare impact vizual. Acestea pot fi in casete luminoase, litere volumetrice si panouri amplasate pe cadre metalice.
Imprimare mesh si autocolant

Imprimare mesh si autocolant

Materiale flexibile din PVC perforate sau nu, ce pot fi realizate la dimensiuni foarte mari, montate pe fatada sau pe acoperisul cladirilor iluminate cu proiectoare si personalizate la cerinta clientului.
Prolight

Prolight

Firme luminoase gravate in plexiglass si iluminate in cant cu tuburi neon sau diode led foarte elegante si vizibile. Prolight-urile se pot expune atat in interior cat si la exterior.
Gravura si placute

Gravura si placute

Un procedeu de imprimare a unui desen pe o suprafata dura prin saparea repetata de santuri de mici dimensiuni pe un suport ce poate fi din material plastic, lemn, metal.
Placari cu dibond / alucobond

Placari cu dibond / alucobond

Placa natural bond este un panou ultrarezistent, usor de adaptat si montat, format din doua fete de aluminiu si un miez de polietilena care adera integral la cele doua suprafete de aluminiu.