Autorizatii Firme Luminoase

Cibi Publicom ofera servicii complete tuturor clientilor in ceea ce priveste obtinerea de autorizatii de construire pentru variate materiale publicitare ce sunt expuse atat pe domeniul privat, cat si pe domeniul public.


Compania noastra va pune la dispozitie specialisti care detin o vasta experienta in acest domeniu si care se vor ocupa de toate demersurile ce sunt necesare pentru obtinerea autorizatiilor in ceea ce priveste orice tip de reclama: panouri publicitare, casete luminoase, roof-topuri, totemuri, bannere, mesh-uri, etc. Pentru toate acestea este necesara obtinerea unei autorizatii de construire sau a unui aviz de amplasament in deplina legalitate, de la Primarie.


Aceste proceduri de autorizatie de construire puteti sa le demarati pe cont propriu, ceea ce presupune din partea dumneavoastra mult timp pierdut, costuri suplimentare, rabdare si multa vointa sau aveti posibilitatea de a apela la serviciile profesioniste pe care compania Cibi Publicom vi le pune la dispozitie.


Pentru a obtine o autorizatie de construire sunt necesare indeplinirea mai multor etape si a unor proceduri dificile: obtinerea certificatului de urbanism, obtinerea avizelor care se solicita prin intermediul certificatului de urbanism (aviz de la protectia mediului, ENEL, Distrigaz, PSI, Romtelecom, Apa Nova, Radet, etc.) si obtinerea autorizatiei de construire.


Cibi Publicom este alaturi de dumneavoastra in acest proces de obtinere al autorizatiei de construire, de la inceputul si pana la sfarsitul proiectului, punandu-va la dispozitie o intrega echipa constituita din specialisti responsabili, eficienti si experimentati. Firma noastra se va ocupa in mod direct de obtinerea autorizatiei de construire a materialelor publicitare, de propunerile de natura grafica, de excutia firmelor si de montajul acestora.


Cibi Publicom are ca scopuri principale oferirea unui suport profesional, servicii eficiente si un parteneriat plin de succes, toate acestea clasificand firma noastra in topul firmelor din acest domeniu de activitate.

Created by: www.sitewebcraiova.ro        |      © 2015 Cibi Publicom. Toate drepturile rezervate.